Sikken en uge!

Lørdag er det skønt vejr. Vi er til pinsefrokost i Korsør og er ude hele dagen. Vi er også ved strsnden hvor vi dypper tærerne i det iskolde vand. Om aftenen er der Melodi gran prix og Danmark vinder. Senere får Theodor høj feber.

Søndag har Theo stadig høj feber, mens Luca har besøg af Zakarias.

Mandag er der fridag. Luca besøger Estelle. Theo hoster og har feber, og om aftenen skal vi spise flæskedteg mrd det hele hos mormor og morfar. Jesper og Maria er der også. Luva og Theo skal passes der, fordi mor skal på seminar og far skal til møde i Moldova. Mor bliver for at sove sammen med Theo, men det bliver en søvnløs nat, for Theo hoster slemt og har det rigtig skidt.

Tirsdag todlig morgen rejser far og et par timer senete tager mor afsyed med dårlig samvittighed. Mormor tager begge børn mrd til lægen, for i løbet af natten, er Luca også begyndt at hoste. Theo får konstateret lungebetændelse og skal have penicillin.

Onsdag kommer mor hjem fra Helsingør. Vi spiser hos mormot og morfar og tager så hjem og sover.

Torsdag er mor blevet syg. Theo er i dårligt humør det meste af dagen. Luca kommer i børnehave. Mormor henter og blever nogle timer hos os. Ved sengetid vil Theo slet ikke sove og er meget ked af det. Kl 21.30 kommer far hjem.

Fredag er mor endnu mere syg. Theo er hjemme. Luca i børnehave og far på arbejde. Mormor henter Luca sammen mrf Yheo og oldemor og I tager hjem til oldemor bagefter. Aftenen forløber rimeligt normalt, med pølser, pomfritter, slik og Disney sjov. Men mor er helt færdig…